Eerste echte vakantiedag (voor Bas dan)

Dinsdag scheen de zon gelukkig weer, die regen ben je toch wel heel snel zat. Ik heb heerlijk geslapen met mijn nieuwe oordoppen. Ze voelen wel wat vreemd aan, maar ze sluiten goed af. Het is maar goed dat de wekker nog niet hoeft af te lopen, ik vraag me af of ik hem zal horen.

Lekker ontbijtje gedaan. En wat boodschappen in Down Town Spyk City (klinkt heerlijk amerikaans). Waarom hebben ze nergens kunstsof borrelglaasjes? We zijn officieel teleurgesteld in Blokker en Xenos. De Bakker hebben we gebruikt als gebaksdozen leverancier voor de hapjes.

Ymkje kwam op het lumineuze idee om lekker in het in zonnetje wat te gaan eten en drinken. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse eetwinkeltjes in Spijkkenisse. Daaronder een nieuw zaakje waar je lekkere broodjes kunt eten. Nee, geen Subway, die zit er tegenover. We hebben het hier over 2Tasty. Wij kozen voor een lekkere koffie met een broodje. Het duurde even voor er iets kwam, maar dat was dan ook weer wel heeeeel lekker. Bij de koffie werd een schaaltje met slagroom en een klein bolletje ijs geserveerd. In mijn geval ook een glaasje water, vanwege de espresso. Allemaal jammie, het broodje ook. Zo kun je ook in Spijkenisse vakantie vieren.

Ymkje heeft de hele middag, en een groot deel van de avond in de keuken gestaan om hapjes te maken voor haar sollicitatie van woensdag. Het ruikt allemaal heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *