Griekenland Vakantieland???

Het is weer bijna vakantietijd, tijd om een blogje te beginnen over de belevenissen van Ymkje en mij. Deze keer naar Griekenland, en wel het eiland Chios. We zijn heel benieuwd naar hoe het er allemaal uit gaat zien daar. Het is tenslotte de eerste keer in Griekenland. We moeten wel achterlijk vroeg op het vliegveld staan maandag ochtend (zeg maar maandag nacht) maar je moet er iets voor over hebben, denk ik dan. Om toch een ideetje te hebben zal ik in ieder geval zien of ik één of meer foto’s van het hotel en/of het eiland kan plaatsen. Die komen natuurlijk direct van internet, dus ik hoop dat de publicatie wordt gezien als reclame en niet als schending van auteursrechten. Wordt spoedig vervolgd…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *