O wat een nacht……

Laat ik iets vertellen over het “fantastische” hotel waar we verblijven. Ik had al iets losgelaten over de immense afmetingen van de kamers. Met name Melissa heeft een zaal van een kamer (not). Helaas is dat niet het enige wat mankeert in dit hotel. We hebben wel vaker in budget hotels geslapen, maar dit slaat alles.

Door de dunne wandjes is alles enorm gehorig, je hoort dus werkelijk alles. Het is mogelijk om 24/7 binnen te komen, dus dat gebeurt ook. Uiteraard wordt dan geen rekening gehouden met mensen die willen slapen.

Gisteravond wilden we de Topgear uitzending bekijken, de nieuwe serie. Dom, dom!!!! Want als bij ons in Nederland de uitzending om 9 uur is , wordt dat natuurlijk 8 uur hier. Nou ja, Dragons Den is ook leuk.

Over de herrie heb ik het al gehad. Die zorgde dat ik geradbraakt “wakker” werd vanmorgen. Ymkje heeft gelukkig goed geslapen.

De douche ontbeert alles, behalve de douche. Die is dan weer fijn maar zit vast in de muur. Als je dus wilt douchen maar je haar droog wilt houden, gaat dat niet. Een haakje voor je kleren was was er niet, een zeepbakje ontbrak, etc.

Bovenstaande lijkt op één grote klaagzang, maar dat is het toch niet hoor. We slapen maar een paar nachtjes dit hok, en daar tussenin hebben we best lol. Gisteren heerlijk gegeten in een gezellige pub, en nu aan de koffie bij Starbucks. Hoe goed kan je het hebben? Nu maar hopen dat ik niet aan het einde van de middag in slaap val…..

Was getekend, Bas Boender

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *